Cadangan Memantapkan Page ini

Greetings all,

Website blog ini sebenarnya adalah blog yang pertama saya. Oleh itu mestilah terdapat banyak kekurangan dalam page ini.

Jadi saya ingin meminta pendapat dan pandangan saudara yang budiman semua bagaimana nak menghias/ mencantikkan / mempromosikan blog ini. Kalau ada sesiapa yang mempunyai cadangan bernas amatlah dialu-alukan.

Sekian, ribuan terima kasih.🙂

4 comments so far

  1. Fauzi on

    Adalah lebih baik if kau gune wordpress. http://www.wordpress.com
    Kau boleh dapatkan akaun secara percuma kat sana. WordPress lebih senang digunakan dan ramai orang yang dah gunekan WordPress.

  2. dekan on

    ooo tenkiu. word press eh.. fleksible x? nanti ku lihat sendiri.. Thnks anyway.

  3. crazysoccer on

    http://fantasyfootballroom.blogspot.com/

    tambah la bebanyak adsense br leh jadi kaya mcm aku….wahaha look aout for my page mennnnnnnnnnn

  4. dekan on

    adsense x support page dalam bahasa melayu.. huhu susah doh.. Aku terpksa translate bacaan dalam BM lak. Kalo x senang sket olah je ayat English pastu publish. Huhu.. tolongku translate..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: