Bulan Disember 2007 – Penghujung Tahun..

Assalamualaikum pembaca sekalian,

Sudah hujung tahun rupanya kita.. Dah bertambah tempoh matang setahun, diri kita, insurance, aset-aset, dan lain-lain lagi yang semakin haus usianya. Huh, bulan hadapan tahun baru sudah.. Apa azam saudara-saudari sekalian? Saya..? Saya berazam.. haha adalah..

Tapi azam sebelum hujung tahun ni ade gak. Yeah! Semangat. Semangat. Sebelum hujung tahun ni 2007, saya berazam, untuk blog ni,

1. nak cukupkan post sebanyak 50. Sekarang semasa entri ni ditulis sudah ada 33 entri semenjak memblog ni. Huhu.. mengapalah malas sangat.. Hehe.. Busy wat bende len.. Sori2.

2. nak dapatkan pembaca sebanyak 10 orang… Huhu.. Okla tu kot. Ramai2 sebarkan ek. Kat bapa2 atau ibu2 yang average englishnya macam bapa saya ni.. hehe.. Kanak2 sekarang dah mantap2. Blog ditujukan khas untuk kebolehbacaan beliau sebenarnya.. :p

Lagi ape ek..

3. Siapkan tesis Final Year Project sebanyak 60% lah.. Tahun depan rilek sket. Doa-doakan ek. Tq..

Oklah. Berhenti sudah mengarut. Hehe.. OK. Time to Work.

Rajin-rajinlah melawat sini ya. All the best to you.

PostScript : Selamat Hari Raya AidilAdha, Selamat Hari Krismas, Selamat Tahun Baru!

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: